O nama

logotip psihooaza

PsihoOaza - psihološki treninzi, edukacija, savetovanje

U radu sa klijentima primenjuje se sistemski pristup kroz individualnu, partnersku, bračnu, porodičnu i grupnu terapiju. Težište savetodavnog rada su aktuelni i situacioni problemi koje pojedinac i/ili porodica ne uspevaju sami da reše. Cilj savetovanja je otklanjanje prolaznih problema i teškoća.

Psihoterapija predstavlja kompleksan postupak pružanja psihološke pomoći zasnovan na određenom terapijskom pristupu i zasniva se na planskom i sistematskom verbalnom i neverbalnom uticaju psihoterapeuta na osobu sa problemima (pacijent, klijent), sa ciljem da je oslobodi simptoma, oduči od problematičnog načina doživljavanja i nepoželjnih obrazaca ponašanja kao i da izazove pozitivne promene u ličnosti.

Kroz koučing, kao trening životnih veština, sa klijentima se radi na procesu usavršavanja životnih veština i razvijanja potencijala u bilo kojoj oblasti života. Namenjen je onima koji žele da napreduju, da još više razviju sopstvene potencijale i povećaju efikasnost. Treniranje životnih veština se sprovodi u svim bitnim oblastima života i u svim uzrastima. Specifičnost rada zasniva se na integraciji nekoliko terapijskih modaliteta (pre svega sistemskoj, TA, REBT, psihodinamskoj i, kada je indikovano – hipnoterapiji Eriksonovog konverzacijskog modela, a kreira se u skladu sa potrebama klijenata i procenom korisnosti..

Prevazilaženje kriza u svim životnim oblastima najintenzivnije je zastupljeno u radu. Proces medijacije (posredovanje u rešavanju konflikata) u porodičnim odnosima i socijalnoj zaštiti, sastavni je deo aktivnosti.

AIP (analiza individualnih potencijala) je specifična tehnika otkrivanja potenci ličnosti u smislu profesionalnog opredeljenja, kako za mlade, tako i za odrasle koji žele da učvrste/promene/istraže svoje afinitete i sposobnosti.

Kod nas možete pohađati naučno priznat program psihofizičke relaksacije - Autogeni trening, kao i trening komunikacije – Asertivni trening, kao i seminare i radionice psihoedukativnog karaktera.

Naš tim

thumb photo dragana deh

 

Dragana Deh

● Msc primenjene psihologije, psihoterapeut sistemske porodične terapije
● MA Life coach integrativnog psihodinamskog metoda
● Osnivač i direktor udruženja za psihološke treninge i edukaciju, savetovališta „PsihoOaza“.
● Nastavnik na Fakultetu za medije i komunikacije, Departman za psihologiju u Beogradu.

Detaljnije

photo dr dragomir popovic

 

Stručni saradnik Prim. mr sci. med. Popović dr Dragomir

Neuropsihijatar, porodični psihoterapeut, adiktolog

photo milan jovanovic

 

Gostujući predavač, Mr psiholog, Milan Jovanović (Moskva)

Milan Jovanović je klinički psiholog (živi i radi u Moskvi), ekspert za transpersonalnu psihologiju i telesno orijentisanu psihologiju i psihoterapiju; specijalista za porodičnu psihologiju i psihoterapiju i Eriksonovu (konverzacionu) hipnozu; aktivan član Ruske asocijacije transpersonalne psihologije i psihoterapije, Ruske i Evropske psihoterapijske Lige

Inspirativne misli

 • 2bb0136742b1cbb44189c9f6fe222c45 800x800
 • 3ad7d255aaf6bc8bf51b55a43367a682 800x800
 • 5e0fe3ccf81929543e4accf17d20fab8 800x800
 • 841236ea351ba100c6a702137fc5c82a 800x800
 • 16592e0df320a956ad36526cb9cdb315 800x800
 • 937613b973a7f6c8d6c3c968be1962d3 800x800

Dragana Deh

thumb photo dragana deh

 • Msc primenjene psihologije, psihoterapeut sistemske porodične terapije
 • MA Life coach integrativnog psihodinamskog metoda
 • Osnivač i direktor udruženja za psihološke treninge i edukaciju, savetovališta „PsihoOaza“.
 • Nastavnik na Fakultetu za medije i komunikacije, Departman za psihologiju u Beogradu.

Detaljnije

Kontaktirajte nas

PsihoOaza
Knjeginje Zorke 50
Beograd
Tel.: +381 (0)65 23 555 32
E-mail: dragana@psihooaza.com
E-mail: office@psihooaza.com

Pošaljite nam poruku

Naša ponuda

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Prethodno Sledeće

On-Line Savetovanje

Za sve koji nemaju mogućnosti da dođu na terapiju, savetovanje ili koučing, otvorili smo mogućnost on-line savetovanja (skype). Mogućnost da o svojim poteškoćama porazgovarate na maternjem jeziku, bez jezičkih barijera i bez brige da li razume Vas, Vaše običaje, potrebe, navike – sada je pred Vama.

Zakažite termin!

Savetovanje

Savetovanje se primenjuje u radu sa osobama koje imaju poteškoća i žele dana nađu rešenje, a cilj savetovanja je otklanjanje prolaznih problema.

Više o Savetovanju

Psihoterapija

Psihoterapija je postupak pružanja psihološke pomoći zasnovan na određenom terapijskom pristupu. Cilj psihoterapije je da klijenta oslobodi simptoma, oduči od problematičnog načina doživljavanja i nepoželjnih obrazaca ponašanja kao i da izazove pozitivne promene u ličnosti u svim oblastima življenja. Pristup: individualni, grupni, partnerski i porodični.

Više o Psihoterapiji

Lajf Koučing

Koučing je trening životnih veština, proces usavršavanja životnih veština i razvijanja potencijala osobe u bilo kojoj oblasti života. Namenjen je onima koji žele da napreduju, da još više razviju sopstvene potencijale i povećaju efikasnost.

Više o Lajf Koučingu

Autogeni Trening

Trening predstavlja integraciju odabranih praktičnih relaksacionih postupaka, čiji je glavni cilj oslobađanje od viška psiholoških i fizioloških tenzija. To je terapeutska tehnika psihofizičke relaksacije koja je inspirisana istočnjačkim tehnikama meditacije i joge.

Više o Autogenom Treningu

Asertivni Trening

Asertivni trening je namenjen svim ljudima koji žele da poboljšaju komunikaciju, da ovladaju veštinama dobrog sagovorništva i nauče kako da ostvare/poboljšaju odnose sa okruženjem i istovremeno razviju /uvećaju osećaj samopouzdanja i samopoštovanja.

Više o Asertivnom Treningu

Predbračno Savetovalište

Mesto gde se osobe mogu osnažiti, osposobiti i pripremiti za kvalitetan i uspešan bračni/partnerski odnos Nepripremljenost za brak se ogleda u većem procentu razvoda, "izbegavanju" zasnivanja bračne zajednice, spektru zabluda o partnerskoj ljubavi, seksualnosti i komunikaciji. Stručne osobe će pomoći mladima, ali i onima koji žele da ponovo stupe u brak da obrade i prorade svoja uverenja, stavove i očekivanja od braka.

Više o Savetovanju

Roditeljstvo

Većina roditelja ima želju da svojoj deci pruži najbolje od sebe što ima, ali se u tom davanju često naprave prepreke i zastoji. Ovaj kompleksan zadatak se odvija kroz dugačak proces življenja, stoga je potrebno pomoći roditeljima da ojačaju emocionalno i kognitivno za takve aktivnosti na razvojnom putu deteta.

Više o Porodičnoj psihoterapiji

Ponuda za preduzeća

Supervizija tima doprinosi poboljšanju klime u timu kroz kvalitetniju saradnju, efikasnost i rad svih članova tima. Osvetljavanjem proteklih dešavanja u timu, utičemo na povećanje kompetentnosti u budućnosti.

Više o Ponudi za preduzeća