3Cb radionice autenticna licnostKada pitate nekoga „Ko si ti?“, gotovo svi će vam odgovoriti šta rade, koju funkciju obavljaju, koju ulogu imaju...ali vam neće reći ko su. Neće vam reći ko su jer u glavnom ne znaju. Znate li vi ko ste stvarno? Da li ćete sebe definisati svojom profesijom: Ja sam lekar, pravnik, psiholog...ili ulogom: ja sam majka, otac, deda...ili titulom - Direktor, Dr. Mr. , poslovođa...Ono što radite svakako je faktor onoga ko ste. Ali, postoji i mnogo dublji nivo vas, vaša stvarna, izvorna suština-vaša autentična ličnost.

3Cb radionice emocionalni koferi 1EMOCIONALNI KOFERI (partnerski i porodični)

On je drugačiji od svih, sasvim poseban, takvog još nisam srela! Sigurna sam da je „onaj pravi“!

Takvu ženu još nisam sreo, neuporediva i specifična, svoja - a moja, ne verujem da postoji ijedna slična njoj… Siguran sam da je „ona prava“!

To je trenutak upoznavanja, prepoznavanja i početka razvoja sličnosti, jer:
Različitosti se privlače, ali – sličnosti ostaju zajedno!

3Cc radionice porodicna komunikacija 1PORODIČNA KOMUNIKACIJA
(ili -kako da svi budu zadovoljni, bez obzira ko je u pravu)

Mi se volimo, ali nikad ne uspevamo da se dogovorimo! Svako vuče na svoju stranu i na kraju se posvađamo.
Neću ja da popustim kad neće on/ona….
Niko se ne pita kako se ja osećam…
Mogao bi neko i mene da razume!
Uostalom, ja sam uvek u pravu… tako se ispostavi!

Jeste li nekad izgovorili ili makar pomislili nešto slično? Ako jeste, ova radionica je upravo za Vas!

3Cd radionica tajne drama medju namaTAJNE – DRAMA „MEĐU NAMA“

Reći ću ti jednu tajnu… nikome ne smeš otkriti…
Reći ću samo tebi – zato što ti beskrajno verujem!

Tajne su sastavni deo svačijeg života. Da li nešto o nečemu ćutimo, sasvim ciljano krijemo ili postajemo spremni da kažemo „iskrivljenu“ istinu da bi određena informacija ostala zaštićena od drugih, uzrokovano je mnogim razlozima, a najčešće - temom tajne, ličnim karakteristikama, mogućim reakcijama okruženja…

3Ce radionice radikalno prastanje 1RADIKALNO OPRAŠTANJE
Oprost je između njih i Univerzuma. Moj posao je da ugovorim sastanak">

Kazne, greške, propusti, gresi, pa onda krivice, kajanja, ljutnje i očajanja, kao i sva osećanja koja su u stanju da nas preplave svojom snagom i obesmisle nam bar i jedan osmeh tokom dana, a često se događa da nas onemoguće na mnogo dubljim nivoima i tokom dužeg vremenskog perioda. "Svaki svetac ima prošlost i svaki grešnik ima budućnost" - reči su Oskara Vajlda, mudre i duboko istinite za svako vreme.

3Cf radionice transpersonalna psihologija 2TRANSPERSONALNA PSIHOLOGIJA - Radikalna disocijativna stanja svesti

Fenomen „TELA NEMA, A JA - JESAM!“, odavno je poznat mnogima. Nauka još uvek nema logički utemeljeno objašnjenje pojave ovog radikalnog disocijativnog stanja, često nazivanog „astralno putovanje“; „izlaz iz tela“; „fazno stanje svesti“; a broj naučnika i onih koji se bave transpersonalnim oblastima čovekove psihe je sve veći, baš kao što je i sve veći broj onih koji svoja iskustva žele da podele. Najvažnijim se ipak čini da čovek ima potrebu, a nauka i istraživači imaju zadatak da uspostave kontrolu, odnosno strukturišu sve ono što se čoveku dešava doprinesu da svako stanje svesti, a posebno fazno stanje svesti, doprinese boljem, zdravijem i kreativnijem funkcionisanju.

Inspirativne misli

 • 2bb0136742b1cbb44189c9f6fe222c45 800x800
 • 3ad7d255aaf6bc8bf51b55a43367a682 800x800
 • 5e0fe3ccf81929543e4accf17d20fab8 800x800
 • 841236ea351ba100c6a702137fc5c82a 800x800
 • 16592e0df320a956ad36526cb9cdb315 800x800
 • 937613b973a7f6c8d6c3c968be1962d3 800x800

Dragana Deh

thumb photo dragana deh

 • Msc primenjene psihologije, psihoterapeut sistemske porodične terapije
 • MA Life coach integrativnog psihodinamskog metoda
 • Osnivač i direktor udruženja za psihološke treninge i edukaciju, savetovališta „PsihoOaza“.
 • Nastavnik na Fakultetu za medije i komunikacije, Departman za psihologiju u Beogradu.

Detaljnije

Kontaktirajte nas

PsihoOaza
Knjeginje Zorke 50
Beograd
Tel.: +381 (0)65 23 555 32
E-mail: dragana@psihooaza.com
E-mail: office@psihooaza.com

Pošaljite nam poruku

Naša ponuda

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Prethodno Sledeće

On-Line Savetovanje

Za sve koji nemaju mogućnosti da dođu na terapiju, savetovanje ili koučing, otvorili smo mogućnost on-line savetovanja (skype). Mogućnost da o svojim poteškoćama porazgovarate na maternjem jeziku, bez jezičkih barijera i bez brige da li razume Vas, Vaše običaje, potrebe, navike – sada je pred Vama.

Zakažite termin!

Savetovanje

Savetovanje se primenjuje u radu sa osobama koje imaju poteškoća i žele dana nađu rešenje, a cilj savetovanja je otklanjanje prolaznih problema.

Više o Savetovanju

Psihoterapija

Psihoterapija je postupak pružanja psihološke pomoći zasnovan na određenom terapijskom pristupu. Cilj psihoterapije je da klijenta oslobodi simptoma, oduči od problematičnog načina doživljavanja i nepoželjnih obrazaca ponašanja kao i da izazove pozitivne promene u ličnosti u svim oblastima življenja. Pristup: individualni, grupni, partnerski i porodični.

Više o Psihoterapiji

Lajf Koučing

Koučing je trening životnih veština, proces usavršavanja životnih veština i razvijanja potencijala osobe u bilo kojoj oblasti života. Namenjen je onima koji žele da napreduju, da još više razviju sopstvene potencijale i povećaju efikasnost.

Više o Lajf Koučingu

Autogeni Trening

Trening predstavlja integraciju odabranih praktičnih relaksacionih postupaka, čiji je glavni cilj oslobađanje od viška psiholoških i fizioloških tenzija. To je terapeutska tehnika psihofizičke relaksacije koja je inspirisana istočnjačkim tehnikama meditacije i joge.

Više o Autogenom Treningu

Asertivni Trening

Asertivni trening je namenjen svim ljudima koji žele da poboljšaju komunikaciju, da ovladaju veštinama dobrog sagovorništva i nauče kako da ostvare/poboljšaju odnose sa okruženjem i istovremeno razviju /uvećaju osećaj samopouzdanja i samopoštovanja.

Više o Asertivnom Treningu

Predbračno Savetovalište

Mesto gde se osobe mogu osnažiti, osposobiti i pripremiti za kvalitetan i uspešan bračni/partnerski odnos Nepripremljenost za brak se ogleda u većem procentu razvoda, "izbegavanju" zasnivanja bračne zajednice, spektru zabluda o partnerskoj ljubavi, seksualnosti i komunikaciji. Stručne osobe će pomoći mladima, ali i onima koji žele da ponovo stupe u brak da obrade i prorade svoja uverenja, stavove i očekivanja od braka.

Više o Savetovanju

Roditeljstvo

Većina roditelja ima želju da svojoj deci pruži najbolje od sebe što ima, ali se u tom davanju često naprave prepreke i zastoji. Ovaj kompleksan zadatak se odvija kroz dugačak proces življenja, stoga je potrebno pomoći roditeljima da ojačaju emocionalno i kognitivno za takve aktivnosti na razvojnom putu deteta.

Više o Porodičnoj psihoterapiji

Ponuda za preduzeća

Supervizija tima doprinosi poboljšanju klime u timu kroz kvalitetniju saradnju, efikasnost i rad svih članova tima. Osvetljavanjem proteklih dešavanja u timu, utičemo na povećanje kompetentnosti u budućnosti.

Više o Ponudi za preduzeća